Η εταιρεία υποστηρίζεται από ένα πλήρως μηχανογραφημένο περιβάλλον που περιλαμβάνει όχι μόνο με την - σε πραγματικό χρόνο - έκδοση των ασφαλιστικών συμβάσεων, αλλά και της οικονομικής-λογιστικής παρακολούθησης όλων των δραστηριοτήτων της. Στις ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΜΕΛΛΟΣ από την ίδρυσή τους το 1996, γνωρίζαμε ότι οι συνθήκες τόσο στην Διεθνή όσο και στην Ελληνική Ασφαλιστική Αγορά «απαιτούν» από τους Επαγγελματίες Διαμεσολαβούντες να έχουν άρτια οργάνωση, εξειδικευμένα στελέχη και προσωπικό.

ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ

Οχήματα

Σκάφη Αναψυχής

Περιουσία

Ηλιακά Πάνελ

Αστικής Ευθύνης

Ζωής - Υγείας

Γενικά

Η μεγάλη μας πείρα σε κάλυψη διάφορων ασφαλιστικών κινδύνων, είναι πάντοτε στην διάθεση των πελατών μας, οι οποίοι απαιτούν λύσεις στα σημερινά νέα και περισσότερο σύνθετα προβλήματα που προκύπτουν. Βρισκόμαστε δίπλα σας για να ασφαλίσουμε οτιδήποτε είναι σημαντικό και πολύτιμο για εσάς: το αυτοκίνητο , το σπίτι , την επιχείρηση , την ίδια σας την ζωή.Για εμάς η υγεία , η περιουσία ,η οικογένεια , η επιχείρηση είναι πολύτιμα αγαθά γι’αυτό και έχουμε σαν κύριο μέλημα μας την ασφάλεια και την προστασία τους. Κύριο χαρακτηριστικό μας είναι η αμεσότητα με το πελάτη και η ανάπτυξη μιας σχέσης οικείας, που βασίζεται στον σεβασμό και στην εμπιστοσύνη. Είμαστε δίπλα σας σε όλη την διάρκεια του ασφαλιστηρίου συμβολαίου σας , παρέχοντας σας συνεχής καθοδήγηση και συμβουλές σε οτιδήποτε χρειαστείτε. 

Έχοντας συνεργασία με μεγάλες και φερέγγυες ασφαλιστικές εταιρείες έχουμε την δυνατότητα να σας παρέχουμε λύσεις οικονομικές, αξιόπιστες και προσαρμοσμένες στις εκατοστέ ανάγκες σας.
Επίσης σε περίπτωση κάποιου ατυχήματος σας ή ζημιάς εμείς είμαστε πάλι αυτοί που θα σταθούμε δίπλα σας και θα σας αποζημιώσουμε γρήγορα , άμεσα και στο ακέραιο.

ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ

Αξιόπιστοι ακόμη και στις πιο ακατάλληλες ώρες θα σηκώσουν το τηλέφωνο για να δώσουν σαφείς και ενημερωμένες απαντήσεις.

Χρήστος Π.

Σοβαροί επαγγελματίες.Με κατάρτιση και υπομονή όλοι οι υπάλληλοι. Πολύ καλές τιμές. Τους συνιστώ ανεπιφύλακτα.

Άννα Π.

Ίσως το μοναδικό γραφείο κοινοχρήστων στην Ελλάδα που ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις του 21ου αιώνα.

Γιώργος Λ.

Επαγγελματίες αλλά πάντα ανθρώπινοι. Επανειλημμένα έχουν λύσει θέματα της πολυκατοικίας ικανοποιώντας το σύνολο των ιδιοκτητών / ενοίκων.

Ιορδάνης Λ.

MICRON HELLAS

Η MICRON HELLAS ιδρύθηκε πριν περίπου 40 χρόνια με στόχο την άμεση και άριστη εκπροσώπηση της πολυκατοικίας σας. Σήμερα,συνδυάζοντας τα πιο σύγχρονα τεχνολογικά μέσα και τους πιο έμπειρους συνεργάτες, στοχεύει στην καθημερινή σας διευκόλυνση όσον αφορά τη διαχείριση της πολυκατοικίας

24410 29127 - 21291

micronhellas@gmail.com

Ηρωών Πολυτεχνείου 13, Καρδίτσα, 43100 (4ος ορ.)

TOP